Så er der sat ny låsecylinder i gadedøren i nr. 42.

Hermed er problemet forhåbentligt løst for en del år ud i fremtiden!

 

Sidste år fik vi lavet de dørtelefoner, hvor der var problemer med forbindelsen ned til gadedøren. Men alligevel er der nu enkelte beboere, som igen har problemer.

Det skal vi have lavet.

Problemet kan f.eks. være, at apparatet i din entré ikke ringer, når folk ringer på ved gadedøren – eller du kan ikke høre, hvad de siger – eller at gadedørslåsen ikke åbner, når du trykker på knappen i din entré.

Hvis de lejligheder, som har installeret tv-skærm i entreen har problemer med denne, så må ejerne selv betale for eventuel reparation af tv’et. Men viser det sig, at problemet er enten tv-kameraet ved gadedøren eller forbindelsen fra gadedøren op til lejligheden, så betaler foreningen, da det er en fælles installation.

Har du problemer som beskrevet, så send mig en mail med en kort beskrivelse af problemet, samt (selvfølgelig) dit navn og adresse. Min mailadresse er Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skriv til mig inden den 23. oktober, tak!

 

VH
Jørgen

 

Ejerforeningen har en aftale med Yousee om kabel-TV i vores ejendom. Hidtil har der været en binding, som betød, at man som minimum skulle have den mindste tv-pakke hos Yousee for at få internet over kabel-tv-nettet.

Denne binding er nu ophævet, så man fremover kan vælge at opsige TV-abonnement hos Yousee og fortsat have internet over kabel-tv-nettet, og det uanset hvilken internetudbyder man vælger.

Dette imødekommer et ønske fra beboere, som udelukkende streamer TV på internettet via kabel-tv-stikket og derfor ikke ønsker at købe en TV-pakke fra Yousee.

 

Sidste år holdt vi fælles arbejdsdag på en hverdag i juni, og det var en succes, idet rigtigt mange mødte op, og vi fik lavet en masse mindre vedligeholdelses- og oprydningsopgaver omkring vores ejendom.

Bestyrelsen havde derfor tænkt sig samme model i år, men her er covid-19 pandemien kommet noget i vejen.

Ganske vist løsnes der lidt op for størrelsen af forsamlinger fra den 8. juni, og afstandskravet er nu nedsat til 1 meter. Men det kan i praksis være lidt svært at overholde, når vi netop skal være sammen om opgaverne og det efterfølgende sociale samvær.

Derfor udskyder vi arbejdsdagen til et senere tidspunkt efter sommerferien.

 

Som I nok husker fra bestyrelsens årsberetning for 2019 og fra vores budget for 2020, har vi afsat penge til at få undersøgt et vindue. Baggrunden er, at ved en undersøgelse sidste år af utætte fuger opdagede håndværkerne, at sålbænke og inddækning ved bygningens vinduer ser ud til at være lavet forkert, hvilket kan give skader. Måske endda ganske alvorlige skader.

torsdag d. 30. april i tidsrummet kl. 7-17 vil der derfor komme håndværkere for at undersøge vinduerne ved en enkelt lejlighed.

Der vil komme to lastbiler med hver en kurvelift, og de vil holde på brandvejen. De vil undersøge de vinduer og sålbænke, der hører til lejligheden 42, 1. tv. Desuden vil de kigge på hjørnevinduet ved det ”skarpe hjørne” ud mod Metroen tilhørende lejligheden 44, 2. th., hvor der er en lidt speciel konstruktion.

Skulle håndværkerne – mod forventning – ikke blive færdige på torsdag, vil de komme igen fredag.