I går modtog jeg denne korte mail fra KUA:

 

Hej Jørgen

Jeg har modtaget svar fra HCS (affald) at de skulle komme efter kl. 7.

Ift. Hørkram så er det at problem at flytte leverancen iom at der skal produceres mad allerede fra kl. 6 om morgenen – Sitemanageren for kantinen tilbyder at stille op til et møde med dig.

 

/ XX  (anonymiseret af hensyn til personbeskyttelsesregler)

 

Til denne glædelige meddelelse har jeg nu svaret:

 

Kære XX.

Tak for din mail.

Det vil glæde mig og mange andre her i bebyggelsen rigtig meget, hvis vi endelig kan slippe for HCS-bilerne midt om natten!

Selv hørte jeg dem ikke i nat. Om det skyldes, at de ikke kom – eller at jeg sov trygt og fast – skal jeg ikke kunne sige. Vi følger situationen.

Med hensyn til Hørkram (og også frugtleverandøren, jeg husker ikke firmanavnet), så vil vi som tidligere nævnt gerne have, at de heller ikke forstyrrer os tidligt om morgenen. Det undrer mig i den forbindelse, at du skriver, at de arbejder i kantinen fra kl. 06.00. For i sin mail af 25. april til dig skrev NN, at de først skal have deres varer kl. 7.00! Det kan jeg ikke helt få til at stemme.

Under alle omstændigheder tager jeg gerne en snak om problemerne med jeres sitemanager, f.eks. på mandag, tirsdag eller torsdag i næste uge. Du har jo mine kontaktoplysninger, så bed ham skrive eller ringe til mig, så vi kan aftale et møde.

 

Venlig hilsen

Jørgen