De seneste uger har flere været plaget af meget tidlige leverancer til KUA, så i går sendte jeg denne mail – med kopi til rektor og universitetets direktør:

 

Til (driftschefen).

Tja, så er Hørkram på banen igen. I dag leverede de varer til jeres kantiner på KUA kl. 5.12 og den 22/7 var det kl. 5.20. Jeg har ikke selv bemærket det, men en beboer, som sover lettere end jeg – og derfor ofte generes af disse tidlige leverancer – har noteret det.

Endnu en gang må jeg på det kraftigste anmode om, at I gør noget effektivt ved problemet. Enten senere levering, som vil være det simpleste – eller måske etablering af en lyddæmpende ”afleveringssluse”? Eller kan aflevering måske finde sted ved en anden indgang, så mange beboere her på Tom Kristensens Vej kan blive fri for en alt for tidlig, uønsket morgenvækning? Jeg har ikke svaret, men synes, at I anstændigvis må gøre en helhjertet indsats for at mindske generne for jeres nærmeste naboer.

 

På vegne af beboerne

 

Jørgen Ørbech

(formand for Ejerforeningen Universitetshaven Vest)

 

 

Den var der så svar på her til morgen:

  

Hej Jørgen

Tak for info – jeg tager den med kantinen (igen), som jeg ved har taget en længere kammeratlig snak med leverandøren.

Jeg forventer at det ikke er den faste chauffør men en sommerferieafløser som ikke kender leveringspræmissen der er årsag til misæren.

 

 

Denne positive holdning ”belønnede” jeg med endnu en høflig mail:

 

Hej XX.

Tak for hurtigt svar. Vi håber, at din/jeres indsats hjælper!

 

VH

Jørgen